Over ons

Stichting Artistic Dreamers is op 14 maart 2018 opgericht door een team van vijf jonge gasten. Op de foto zie je van links naar rechts de bestuursleden Jeroen Huisjes (ICT & Communicatie), Maikel Palmans (Secretaris), Zainal Palmans (Voorzitter), Marcel Pieters (Algemeen Adjunct) en Michel Stempher (Penningmeester).

De organisatie legt de focus op het stimuleren en ondersteunen van jongeren met creatief talent en initieert projecten op het gebied van film, muziek, kunst, design en lifestyle. Onze doelstelling is om in 2024 een bioscoopfilm te realiseren met onze eigen creatieve netwerk van jonge mensen. In aanloop hiernaartoe publiceert de stichting in combinatie met Palmans Films en Moorrees Entertainment enkele korte films, waaronder Z-Fury (actie) en Leave of Absence (drama). Daarnaast organiseert Artistic Dreamers workshops in onder meer tekenen en fotografie.

Om alle projecten en activiteiten te realiseren, zoeken we ondersteuning van Motion Pioneers (Vrienden van Stichting Artistic Dreamers) en donaties. Op de pagina 'Steun ons' vindt u meer informatie hoe jij ons kan helpen.

Brochure TriFold Stichting Artistic Dreamers